Beliani, mobilă de designer la preț accesibil!

 

Obiectiv companie: mobilă de designer la cele mai bune prețuri!

Începuturi

   Ați avut vreodată o experiență negativă atunci când ați cumpărat mobilier?

   La fel au pățit și Michael și Stephan Widmer. După ce au avut o experiență dezamăgitoare, s-au hotărât să facă o treabă mai bună în industrie, așa că au decis să-și deschidă propriul magazin online, unde mobilierul putea fi achiziționat printr-un clic și livrat direct acasă clienților.    În 2009, frații au lansat primul lor magazin în Elveția, cunoscut pentru fiabilitatea sa și calitatea produselor sale.

   Datorită angajamentului, motivației și energiei lor, Beliani s-a deschis acum în 18 țări și este în măsură să ofere clienților o gamă largă de produse de mobilier atât pentru interior, cât și pentru exterior, creată de designeri experimentați si realizată de producători, care pun cel mai mare pret pe calitate! Astfel că fiabilitatea și calitatea ridicată a propulsat Beliani la cel mai inalt standard si a ajutat-o să fie o companie de încredere de-a lungul anilor, iar fondatorii susțin cu fapte că acest lucru nu se va schimba niciodată.

Oamenii

   Creșterea internațională a brandului Beliani și furnizarea de servicii excelente nu ar fi fost posibile fără cei 600 de oameni dedicați, care stau în spatele mărcii. Magazinul este la fel de important ca și clienții fideli - de aceea în fiecare zi isi propun să ofere nivelul de servicii pe care ei înșiși ar vrea să îl primească: tot ce este mai bun!

Mobila Beliani

   Cu astfel de idei de amenajare elegante, glamourous, moderne, toți cei care iubesc mobilierul și designul vor găsi ceva care să se potrivească gustului lor. Din gama Beliani, avem canapele și paturi, scaune de birou de orice tip și dimensiune, mobilier tapițat de la canapele extensibile până la bean bags, băi cu hidromasaj, mese de dining, bănci de grădină, șezlonguri și multe alte piese de mobilier modern. Acestea sunt disponibile în diferite culori și modele și într-o gamă largă de materiale, ceea ce înseamnă că putem oferi piesa de mobilier potrivită pentru toate stilurile de amenajare. Materialele variază de la ratan, lemn masiv, granit, aluminiu, oțel inoxidabil, piele, țesătură și tec până la beton.

      Fie că este simplu sau elegant, multicolor sau simplu, rotund sau unghiular, din lemn sau ratan - avem mobilierul potrivit pentru dvs., în multe culori și forme. Fie că doriți mobilier de grădină clasic într-un design modern, cum ar fi un scaun de plajă sau un set țesut manual din rattan, paturi elegante de dimensiuni variate, scaune, șezlonguri de lux sau cutii pentru perne, la Chilipirul-zilei veți găsi obiectul special Beliani pe care l-ați căutat. Produsele sunt impresionante nu doar datorită aspectului vizual fin, ci și a manoperei de înaltă calitate. Toate articolele sunt supuse unui control strict al calității.

    Mobilierul din ratan este in trend. Mobilierul Polyrattan, în special, este extrem de popular printre clienți datorită caracteristicilor sale simple. Oamenii își doresc mobilier pentru grădină, dar ratanul adevărat este un pic delicat. Din această cauză, polyrattanul are multe de recomandat, deoarece acest material este 100% rezistent la intemperii și poate fi lăsat afară tot timpul anului. Mobilierul este estetic plăcut și va pune în valoare orice balcon, terasă sau grădină. Beliani aduce o atmosferă de vacanță în casa ta.

   Cu siguranță veți găsi ceea ce căutați în gama noastră de mobilier de designer. Creați-vă zona personală de relaxare și confort sau așezați mobilierul exclusiv pe terasă, în grădină sau chiar în lounge.

   Îmbunătățiți zona de locuit și dați-i o amprentă personală! Vă veți simți în al nouălea cer chiar la dvs. acasă și vă puteți bucura de ambianța plăcută. Beliani si Chilipirul-zilei speră să vă bucurați de descoperirea gamei largi si deosebite de produse: https://bit.ly/3dZx8oB 

  Spor la decorat, dragilor!

Comentarii