6 beneficii ale adăugării de rafturi în casă

Un raft poate transforma un spațiu inutilizabil într-o zonă îmbogățită cu design și stil. Există multe opțiuni de rafturi disponibile și o serie de moduri de a le folosi. Mai jos sunt câteva opțiuni care ar trebui să vă facă șirul creativ să curgă.

 

  1. Afișați-vă personalitatea. Rafturile oferă cel mai bun spațiu pentru a vă expune personalitatea în față și în centru. Distribuiți articolele care reflectă interesele și hobby-urile, alegând raftul perfect pentru a completa camera de zi și obiectele de colecție. Cu o varietate de modele de rafturi de pe piață, opțiunile pot fi copleșitoare, dar vă puteți restrânge opțiunile luând în considerare schema de culori folosită în camera de zi, spațiul disponibil și cantitatea de articole pe care vreți să le expuneți.

 Set de 2 rafturi de perete Umi, lemn/metal, natur/negru

Set de 2 rafturi de perete Umi, lemn/metal, natur/negru

50,00 Lei (Reducere 30% - valabil pana la 31 iul. 2022)
35,00 Lei


  1. Adăugați distracție. Duceți raftul dincolo de un simplu mijloc de a afișa articolele și adăugați o funcție. Un raft plasat la înălțimea potrivită poate face un spațiu excelent pentru un bar mic. În timp ce partea superioară a unui raft scurt va face o suprafață grozavă pentru un bar, nu vă limitați. Căutați un raft care vă permite să turnați și să amestecați băuturile cu ușurință. Cu toate acestea, evitați rafturile înalte sau spațiile înghesuite.

 Etajera by Home Affaire, lemn masiv, alb, 140 x 20 cm

Etajera by Home Affaire, lemn masiv, alb, 140 x 20 cm

165,00 Lei (Reducere 30% - valabil pana la 31 iul. 2022)
115,50 Lei


  1. Adăugați spațiu de stocare ascuns. Găsiți un raft robust, care poate rezista la multe mișcări și plasați coșuri sau cutii pe rafturile inferioare pentru a depozita jucăriile și jocurile copilului. Dacă nu aveți copii, puteți folosi cutiile pentru a stoca DVD-uri sau activități pentru seara jocurilor.

 Raft pentru figurine Zoeon, lemn, gri/natur, 40 x 54 x 15 cm

Raft pentru figurine Zoeon, lemn, gri/natur, 40 x 54 x 15 cm

175,00 Lei (Reducere 30% - valabil pana la 31 iul. 2022)
122,50 Lei

  1. Îmbunătățiți-vă spațiul. Camerele mai mici pot beneficia foarte mult de o unitate de rafturi din podea până în tavan. Dacă sunteți înghesuit pentru spațiu, dedicați un perete unei noi biblioteci încorporate sau unor rafturi care pot fi expuse individual. Odată ce ați pus noile rafturi, reorganizați lucrurile din spațiul peretelui pentru a găzdui majoritatea articolelor pe rafturi, ceea ce va elibera spațiul pentru mobilă și mișcare.

 Raft de perete DeKalb, maro, 120 x 14 x 65 cm

Raft de perete DeKalb, maro, 120 x 14 x 65 cm

240,00 Lei (Reducere 30% - valabil pana la 31 iul. 2022)
168,00 Lei

  1. Optimizați dulapul. Transformați micul dulap într-un spațiu care poate găzdui întreaga garderobă. Adăugarea unei unități de rafturi va oferi barei unice și singuratice agățate în prezent în dulap un sprijin suplimentar pentru toate hainele agățate și pliate. Majoritatea unităților vă vor permite să decideți ce coșuri, bare și rafturi aveți nevoie pentru a vă organiza spațiul. Începeți prin a vă clasifica îmbrăcămintea pentru a determina care ar fi cea mai bună modalitate de a vă depozita articolele înainte de a alege un sistem.

 

Raft Etnicart, MDF, negru, 35 x 30 x 35 cm

Raft Etnicart, MDF, negru, 35 x 30 x 35 cm

70,00 Lei (Reducere 30% - valabil pana la 31 iul. 2022)
49,00 Lei

Dulapurile mai mari pot beneficia și de rafturi suplimentare. Puteți transforma o încăpere într-un dressing personal. Instalați o unitate de rafturi din podea până în tavan pe unul sau mai mulți pereți pentru a vă adăposti hainele și utilizați o bibliotecă mică pentru a vă expune accesoriile și parfumurile. Pentru fashionistele pasionate de pantofi, folosește o bibliotecă sau două pentru a-ți expune colecția și a ușura stresul de a găsi perechea potrivită de pantofi.


  1. Organizați dezordinea. Aduceți puțină ordine în casă cu un nou raft sau bibliotecă care vă permite să organizați orice, de la cămară la biroul de acasă. Rafturile pot ține o varietate de lucruri și le puteți plasa la vedere pentru a fi ușor accesibile pentru toată lumea. Faceți-vă timp pentru a vă organiza articolele într-un mod logic, încorporând în același timp unele elemente de design. Grupați articolele împreună, dar nu vă fie teamă să amestecați articole care au înălțimi și forme diferite pentru a crea o prezentare contrastantă.

 Etajera Corso, 58 x 21 x 28 cm/ 2,5 kg, gri deschis

Etajera Corso, metal, 50 x 16 x 12 cm/ 2,5 kg, gri deschis

18,00 Lei (Reducere 30% - valabil pana la 31 iul. 2022)
12,60 Lei

Rafturile pot oferi funcție, design și organizare oricărei încăperi. Cheia pentru a profita la maximum de rafturi este să determinați cum vor fi utilizate și unde vor fi amplasate. Odată ce ați răspuns la aceste două întrebări, puteți petrece timp găsind rafturile perfecte pentru a decora și a  expune articolele.

O varietate mare și frumoasă de rafturi și etajere găsiți aici: https://www.chilipirul-zilei.ro/catalog/rafturi-etajere-93

Comentarii