3 motive pentru care ne place mobilierul alb și cum să îl încorporezi în casa ta!

Odată cu dezvoltarea continuă a designului casei, tot mai mulți oameni caută stilul lor preferat. Mobilierul alb reprezintă simplitate și modă, de fapt, este o culoare rafinată. Vă permite să vă jucați cu designul oricărei camere și să o stilați în diferite direcții. Mobilierul alb are multe beneficii, nu numai că este foarte versatil, ci face ca orice cameră să pară mai spațioasă și mai luminoasă. Să aruncăm o privire asupra avantajelor mobilierului alb.

  1. Mobilierul alb este o potrivire perfectă

Albul arată incredibil de armonios cu culoarea sa simplă. Mobilierul alb funcționează excelent ca un contrast cu mobilierul întunecat sau mai puțin luminos. Alternativ, mobilierul alb poate fi combinat și cu mobilier în tonuri neutre precum bej, gri sau pastel. Deci, indiferent de culoarea schemei de design, albul funcționează bine în toate cazurile.

  1. Mobilierul alb creează minuni vizuale

Culoarea albă este plăcută pentru ochi, poate lărgi spațiul vizual și crește luminozitatea încăperii. Mobilierul alb poate extinde simțul vizual și poate face ca o cameră să pară mai spațioasă. În plus, mobilierul alb are o capacitate remarcabilă de a reflecta lumina zilei și de a lumina o cameră. Așadar, alegerea mobilierului alb pentru orice spațiu în care îți dorești o atmosferă luminoasă este ideală.

  1. Mobilierul alb este la modă și atemporal

Mobilierul alb a fost întotdeauna o culoare indispensabilă în designul casei. Este un design care nu se va demoda niciodată. Și se potrivește cu diverse stiluri de design, cum ar fi glam, de coasta sau maritim, provincial/ rustic sau modern de la mijlocul secolului trecut. Prin urmare, investiția în mobilier alb de înaltă calitate este o idee bună și vă poate aduce o viață întreagă de a vă bucura de designul de mobilier.

Fie că este vorba de mobilier alb de living, cum ar fi bufete albe sau comode TV albe, sau mobilier alb de dormitor, de exemplu noptiere albe sau paturi albe: cu mobilierul alb nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la potrivirea culorilor. Alb se potrivește cu toate tipurile de lemn, tapițerie și stiluri de mobilier.

Cum să alegi mobilierul alb pentru dormitorul tău, camera de zi și sufrageria ta? Permiteți-ne să vă prezentăm câteva opțiuni excelente de mobilier alb.


Mobila albă dormitor


Tuturor ne place să ne bucurăm de dormitor ca de raiul nostru sigur. Întrucât ne petrecem aproape jumătate din timp în dormitor. Alegerea noptierelor albe moderne, a patului alb sau a comodei albe pentru a decora spațiul dormitorului ne poate aduce liniște și relaxare pentru mintea noastră.

1. Noptieră albă cu sertare

Importanta noptierei nu trebuie subestimată. Noptierele albe pot elimina presiunea unei zile lungi și ne pot aduce într-o dispoziție relaxată. Mai presus de toate, o noptieră albă are multe funcții esențiale:

  1. Pune o lampă de masă. A avea o lumină aproape de pat este extrem de util, mai ales când trebuie să urci în miezul nopții. 
  2. Puneți o cană cu apă. Uneori trebuie să bem puțină apă înainte de a merge la culcare sau în timpul nopții. A pune un pahar cu apă pe noptiera albă este practic. Ori de câte ori vă este sete, puteți ajunge la pahar pentru a bea fără să mergeți la bucătărie să-l umpleți din nou.
  3. Așezați cărțile preferate. Dacă ai obiceiul de a citi înainte de culcare, a avea o noptieră albă îți va face rutina atât de ușoară. Îți poți păstra cărțile în sertarul sau rafturile noptierei tale albe. Și scoate-o oricând vrei să citești.
  4. Puneți-vă bunurile. Puteți pune ochelari, ceasuri, chei sau bijuterii în sertarul noptierei sau îl puteți pune decorativ deasupra. Astfel le ai mereu aproape a doua zi dimineața.

Pont: Fii ingenios, poti alege o noptiera clasica sau poti merge pe o masuta laterala, un raft de perete cu sertar sau un carucior de depozitare.
 

Raft de perete Iglesias, lemn, alb, 15 x 60 x 31 cm

Raft de perete Iglesias, lemn, alb, 15 x 60 x 31 cm


Carucior de depozitare SOLEJAZZ, plastic/otel inoxidabil, gri, 55,6 x 27,9 cm
Carucior de depozitare SOLEJAZZ, plastic/otel inoxidabil, gri, 55,6 x 27,9 cm

2. Pat alb

Patul atemporal alb subliniază atmosfera naturală din dormitor, dar si senzatia de calm, serenitate si relaxare, trasaturi esentiale pentru camera in care petrecem jumatate din timpul nostru.

Pat Home Affaire, lemn masiv, alb, 180 x 200 cm

Pat Home Affaire, lemn masiv, alb, 180 x 200 cm

Pat Home Affaire, lemn masiv, alb, 90 x 200 cm

Pat Home Affaire, lemn masiv, alb, 90 x 200 cm

3. Comodă albă

Dacă vrei o casă foarte ordonată, depozitarea este esențială. Toți avem nevoi zilnice și momente de dezordine, pe care vrem să le ținem departe de câmpul vizual. Prin urmare, o comodă albă este practică și se îmbină perfect cu un perete alb. În acest fel, nu va ocupa prea mult spațiu vizual, oferind în același timp suficient spațiu pentru toate lucrurile mici. O comodă albă funcționează perfect și în camera de zi sau pe hol.

Comoda by Home Affaire, lemn masiv, alb/natur, 125 x 35 x 128 cm

Comoda by Home Affaire, lemn masiv, alb/natur, 125 x 35 x 128 cm

Mobilier alb de sufragerie

Livingul este o zonă multifuncțională în fiecare casă. Este un loc sigur și confortabil pentru tine și familia ta să te uiți la televizor, să conversați sau pur și simplu să vă bucurați de compania celuilalt. În plus, este camera în care, cel mai probabil, îți vei primi prietenii și oaspeții. În funcție de stilul tău de viață, alegerea mobilierului alb pentru sufragerie poate fi dificilă. Iată câteva puncte cheie de luat în considerare atunci când alegeți mobilier alb pentru camera dvs. de zi:

1. Comodă TV albă 

Liniile simple, elegante, moderne sau clasice, deseori întâlnite în designul unei comode TV se îmbină perfect cu albul atemporal, ce creează iluzia de spațiu mărit, dar și luminozitate sporită, esențială în living.

Comoda TV Home Affaire, lemn masiv, alb/natur, 100 x 40 x 56 cm

Comoda TV Home Affaire, lemn masiv, alb/natur, 100 x 40 x 56 cm


2. Masă de dining

O masă de dinig albă va crea în camera de zi o atmosferă confortabilă. Nu numai că servește ca suprafață pentru unele alimente, dar adună toti prietenii si familia la ocazii speciale. În plus, poate folosi ca birou in zilele in care muncesti de acasă.

Masa extensibila Home Affaire, alb, lungime maxima 105-205 x 90 x 74 cm

Masa extensibila Home Affaire, alb, lungime maxima 105-205 x 90 x 74 cm


3. Bufet alb

Un bufet este folosit în general ca mobilier de depozitare, unde fie ascundeți lucrurile în interior, fie așezați lucruri la suprafață. Bufetele albe au de obicei multe sertare sau uși care pot depozita o mulțime de ustensile de luat masa.

Bufet Celia by Home Affaire, lemn, alb, 170 x 35 x 82 cm

Bufet Celia by Home Affaire, lemn, alb, 170 x 35 x 82 cm


Mai mult mobilier alb 


1. Birou alb cu sertare

Ai nevoie de un birou atunci când lucrezi sau înveți de acasă? Poti alege un birou alb cu sertare pentru a le pune in dormitor sau in studiu. Un birou alb poate reduce stresul vizual. În plus, un birou alb vă poate relaxa starea de spirit în timp ce lucrați sau studiați. În plus, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți eficiența muncii.

Birou secretaire Kelly, lemn masiv, alb, 128,4 x 107,5 x 45 cm

Birou secretaire Kelly, lemn masiv, alb, 128,4 x 107,5 x 45 cm


2. Comoda tip bar alb

Comoda are un design caracterizat de linii simple si elegante, si un aspect rustic elegant a la provence, echilibrat de manerele moderne metalice argintii.

Comoda tip bar Home Affaire, lemn masiv, alb, 97 x 150 x 40 cm

Comoda tip bar Home Affaire, lemn masiv, alb, 97 x 150 x 40 cm

3. Etajere

Etajera by Home Affaire, lemn masiv, alb, 180 x 24 x 18 cm

Etajera by Home Affaire, lemn masiv, alb, 180 x 24 x 18 cm

4. Rafturile de depozitare

Raft de depozitare, plastic/metal, alb, 33 x 13 x 14,4 cm

Raft de depozitare, plastic/metal, alb, 33 x 13 x 14,4 cm


Concluzie despre mobilierul alb

Deși mobilierul alb are multe avantaje, nu este pentru toată lumea. Întreținerea și curățarea mobilierului alb este foarte importantă pentru a garanta o bună longevitate.

Albul este o culoare clasică și atemporală. Este o idee bună să alegi mai multe piese de mobilier alb pentru casa ta și să le combini cu articole mai moderne.

Aruncă o privire în magazinul nostru pentru a cumpăra mobilier alb clasic și elegant pentru casa ta: www.chilipirul-zilei.ro/catalog/mobila


Spor la decorat, dragilor!

Comentarii