Mopul cu aripi, ups scuze, cu aburi!

De fiecare dată când mă gândesc la acest dispozitiv, am tendința să-i spun: mopul cu aripi. Sper că nu o fac doar eu. Însă această metaforă nu e chiar atât de departe de adevăr.

În ultimii ani tot mai multe persoane se orientează spre această opțiune, iar motivele pot fi diverse. Fie vor să facă curățenie într-un mod cât mai eficient, fie suferă de anumite alergii sau pur și simplu vor să scutească banii aruncați lunar pe detergenți și dezinfectanți.

Dacă simți să faci pasul la următorul nivel, atunci când vine vorba de curățenia casei tale, ți-am pregătit o listă cu avantajele mopului cu aburi Vytronix R4SFL. Astfel încât să vezi dacă ți se potrivește și te poate ajuta.

 

  • Este economic. Necesită doar puțină apă pentru funcționare. Și nu-ți face griji, rezervorul este de 400ml. Prin urmare, nu-l vei umple după fiecare cameră în care-l folosești. Și-n plus, nu mai ai de-a face cu substanțele chimice.

Mop cu aburi Vytronix R4SFL, negru/rosu, 113 x 30 x 17,5 cm, 1600W

  • Curățenie superioară. În primul rând, curăță și dezinfectează în același timp, temperatura înaltă a vaporilor se asigură că nu lasă vreo urmă de virus sau bacterie. Totodată, are un tampon din microfibră care ajută la o curățenie mai minuțioasă decât capetele de mop tradiționale. De menționat este și faptul că poate acționa pe mai multe tipuri de suprafețe din casă. Iar timpul de uscare este foarte scurt, podelele se usucă aproape instantaneu. Cu siguranță ai avut multe experiențe neplăcute în acest interval de așteptare. Așa-i că ți-au venit în minte câteva exemple?

Mop cu aburi Vytronix R4SFL, negru/rosu, 113 x 30 x 17,5 cm, 1600W

  • Nu afectează sănătatea. Este soluția ideală împotriva alergiilor sau a asmului. Toată murdăria se oprește în bureții de microfibră, astfel praful n-o să fie mutat dintr-o parte în alta.
  • Este simplu de folosit. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice prea avansate pentru folosirea lui. Și un copil s-ar descurca de minune de la prima utilizare. Are și un cablu de alimentare de 6.5 metri, care îți permite să faci curățenie în fiecare colțișor al casei fără să comuți prizele.

Mop cu aburi Vytronix R4SFL, negru/rosu, 113 x 30 x 17,5 cm, 1600W

  • R4SFL are, de asemenea, un tampon din microfibră pentru o curățare mai minuțioasă decât capetele de mop tradiționale. Este lavabil la mașină, așa că tot ce trebuie să faceți este să-l aruncați în mașina de spălat după utilizare și, odată uscat, este gata pentru următoarea curățare. Pentru covoare, această mașină vine chiar și cu un glisor pentru covoare - special conceput pentru a împrospăta mobilierul moale. 

  • Preț accesibil. Pentru toate avantajele prezentate mai sus, prețul este mai mult decât rezonabil.


Dacă vrei să-ți reputația de casă impecabilă, uite de unde poți achiziționa produsul. De asemenea, dacă vrei să mai citești review-uri mai amănunțite despre mopul Vyronix te invit să citești acest material.


Spor la treabă, dragilor :)! 

Comentarii