Camera copilului, plina de amintiri si emotii!

   Cum arăta camera ta când erai copil? Presupun că nu exact ca aceste spații colorate, creative și incontestabil de cool ale copiilor anului 2021. Dormitoarele acestor moderni și eleganți copii sunt lecții de editare judicioasă, idei inspirate și de bun gust. 

           

   Nu intenționez să-ți spun cum să amenajezi camera copilului sau a copiilor, ci să-ți dau câteva ponturi și idei, pe care tu le incluzi sau nu, in funcție de personalitatea ta, a copilului, de spațiul disponibil sau de resursele financiare.

          

   Adaugă rafturi deasupra patului pentru extra-depozitare pentru: cărți, jucării, plușuri. 

          

   Pentru un campion, citatele motivaționale și prezența obiectelor decorative reprezentative sportului preferat sunt mai importante decât o cromatică prea stralucitoare.

          

   Tapetul și covorul pot crea acea atmosferă pe care ți-o dorești pentru copiii tăi, la fel cum ți-o amintești din propria copilărie, dar atât de actuală, familiară, jucaușă și inspirațională.

          

   In cele din urmă, poate cel mai important sfat este să creați un spațiu în care copilul tău să se simtă confortabil, în siguranță și liber să iși desfașoare activitățile!


   Spor la decorat, dragilor!


P.S. Sursă poze: Pinterest

Comentarii