mystery box la 40 de ron
3 mici detalii care fac diferența atunci când ai un oaspete

Voi începe articolul de astăzi printr-o scurtă poveste. Chiar din vremea studenției, când am stat pentru prima oară singur.

Pe atunci nu puneam mare preț pe aspectele mărunte ale vieții, nu eram atent la detalii și mă lăsam purtat de un val imens al nonșalanței. Abia mulți ani mai târziu am conștientizat faptul că cele mai mici detalii fac diferența.

Se întâmplă să am parte de oaspeți aproape zilnic. Probabil ai trecut și tu prin astfel de momente. Însă dă-mi voie să-ți fiu un exemplu de AȘA NU. Îți voi recunoaște că am avut multe de pierdut din simplul fapt că alegeam să mă scufund prea mult în confort.

Curățenia casei tale are în primul rând un efect psihologic asupra stării tale de fericite, iar mai apoi asupra interacțiunilor pe care urmează să le ai. Spun asta pentru că haosul o să fie observat cel puțin la nivel al subconștientului. Prin urmare, uite trei metode simple prin care poți crea o atmosferă mai plăcută. Niciuna dintre ele nu-ți vor lua mult timp. Îți promit.

1. Scapă de vasele murdare

Crede-mă că e primul lucru care iese în evidență. Personal e primul lucru de care mă apuc atunci când urmează să vină cineva la mine. Nimănui nu-i place să vadă vase murdare, nici oaspeților tăi și nici ție.

O chiuvetă curată oferă un efect instantaneu de curățenie în toată bucătăria.

2. Curăță suprafețele

Un alt aspect de luat în calcul este curățarea suprafețelor. Pare o activitate destul de solicitantă, însă doar primul pas e mai greu. După ce te-ai apucat, vei vedea cum timpul zboară și totul începe să lucească în jurul tău.

 3. Scoate gunoiul

Această sarcină se rezolvă cel mai repede. Dacă ai stat foarte mult timp într-o cameră e posibil să nu simți mirosul neplăcut, însă o persoană ce-ți calcă pragul o să-l observe.

 

Știu că nu sunt sfaturi revoluționare, însă e bine să ținem cont de ele. Până la urmă repetiția e mama învățăturii, nu?

Sper că ți-au fost utile recomandările iar dacă îți dorești să găsești produse care să te ajute atunci când faci curățenie aici ai o gamă bogată de produse.

Ai grijă de tine!

Comentarii