Ce înseamnă să pictezi cu diamante de fapt?

Unul dintre principalele motive pentru popularitatea uriașă a picturii cu diamante este că joacă un rol esențial în atenuarea anxietății și în calmarea minții. Relaxează centrul fricii din creier, care este cunoscut sub numele de „amigdale”. Drept urmare, pictorul se simte destresat, relaxat și întinerit.


Cine a inventat pictura cu diamante?
Pictura modernă cu diamant a fost inventată în China de Guangdong Dazu Yueming Laser Technology Co., Ltd. în 2010. 

Pictura cu diamant, ca o nouă formă de artă DIY, este potrivită pentru toată lumea și pentru orice vârstă. Deși pictura cu diamant își are originea în Asia, s-a răspândit rapid în Europa și este încă deosebit de populară.

Pictura cu diamant este bună pentru creier?

La fel ca și cărțile de colorat și puzzle-urile, arta cu diamant este o modalitate minunată de a reduce stresul și anxietatea. Un tip de terapie prin artă bazată pe mindfulness (MBAT), pictura cu diamant poate fi considerată o artă care te ajută să meditezi. Prin crearea unui mediu liniștit și pașnic, poate elimina tristețea, îngrijorarea și chiar poate reduce furia.

Pictura cu diamant este bună pentru vârstnici?

Pictura cu diamant este o activitate perfectă pentru persoanele în vârstă datorită numeroaselor efecte pozitive asupra creierului (asemănătoare cu meditația).

Ce este mai exact pictura cu diamante?

Pictura cu diamante este o combinație de cusătură în cruce și vopsea după numere. „Folosești un aplicator pentru a aplica sute de strasuri strălucitoare din rășină, unul câte unul, pe o pictură adezivă de pânză codificată cu culori”, explică Chu. Rezultatul final este o operă de artă vie, strălucitoare.

Set de pictura cu diamante Cskunxia, rasina/panza, 30 x 30 cm


Care este tehnica?

Cei mai mulți artizani încep pânza de pictură cu diamante de sus, care este un loc bun pentru a începe lucrul. Începând pictura de sus, este mai ușor să te deplasezi și să comutezi între culori. Începerea din partea de sus te ajută să te asiguri că pietrele de jos nu alunecă sau cad de la îngreunare.

Tot ce trebuie să facă pictorul este să ia un diamant și să-l lipească pe pânză. Toate diamantele împreună creează o pictură frumoasă care strălucește ca diamantele reale. Pictura cu diamant este destul de ușor de început și nu necesită experință din partea pictorului.

Alții vor să petreacă ore întregi pe zi lucrând la piesa lor până când este perfect terminată. Este într-adevăr despre motivația ta, dar majoritatea picturilor de artă cu diamant vor dura între două și nouă sesiuni de o oră.

Set de pictura cu diamante Cskunxia, rasina/panza, 30 x 30 cm


Cum poate o pictură cu diamante să reziste cât mai mult timp?

Dacă tocmai ai terminat o pictură cu diamante și vrei să o faci să reziste, atunci finisarea și sigilarea picturii este cea mai bună opțiune. Aplicarea de sigiliu pe tablou este opțională, dar ajută la blocarea cristalelor în loc, astfel încât să poți păstra, încadra și agăța arta.

Recomandarea noastră: folosește un sigilator pentru tablourile cu diamante.


Deci, poți vinde picturile cu diamante finalizate?

Da, poti! La fel ca orice altă lucrare de artă, poți vinde seturile de pictură cu diamante finalizate, la fel cum poți vinde seturi de cusături în cruce, picturi originale etc.

Set de pictura cu diamante Ptozan, portocaliu/alb/albastru, 35 x 45 cm

Set de pictura cu diamante Ptozan, portocaliu/alb/albastru, 35 x 45 cm
Preț: 20,00 Lei


Concluzie!

Relaxează-te și găsește-ți pacea în timp ce termini opere de artă vesele împingând diamante după numere pe o pânză în acest joc de culoare pop-up.

Set de pictura cu diamante Tiny Fun, multicolor, 40 x 30 cm


Decorează cu tablouri cu diamante realizate de tine!

Pictura cu diamante este perfectă pentru a decora camera de zi, dormitorul, biroul, restaurantul, barul sau oriunde dorești să potrivești cu un stil de decor diferit.


La Chilipirul-zilei găsești peste 50 de modele de seturi de pictură cu diamante, accesorii și prețuri mai mult decat accesibile pentru a-ți oferi ocazia de a incepe un nou hobby și pentru a realiza decorațiuni pentru casa ta cu propriile maini.

Iată mai multe modele:



Spor la creat, dragilor!

Comentarii