Farmecul unui brad împodobit!

  Atât de repede? Uneori am impresia că timpul zboară și că nu se mai întoarce niciodată. A trecut primăvara cu energia ei specifică, au trecut și valurile de relaxare de vară, până și toamna cea bogată în roade și-a făcut bagajul și a plecat.

  Iată-ne deja la mijlocul lunii decembrie. Înseamnă că mai e foarte puțin până să-mi duc misiunea la capăt. Am așteptat acest moment tot anul și sper că și tu ești la fel de pregătit ca mine pentru împodobirea bradului. Nu că mă grăbesc, însă zilele până să completez un nou brad de Crăciun se pot deja număra pe degete. Am intrat atât de tare în conversație, încât am uitat să mă prezint. Sunt decorațiunea cu care se începe decorarea bradului, te-ai prins, sunt steaua din vârful pomului de Crăciun.

  Am fost păstrată cu mare atenție într-o cutie ferită de orice influență negativă. De-a lungul carierei, am împodobit brazi de tot felul: naturali, artificiali, mici, mari, mijlocii, verzi, roz, albi. Putem spune că sunt o adevărată expertă în ceea ce privește brazii de Crăciun.

  Povestea mea a început să se scrie prin anii '80, când doi tineri s-au mutat într-un apartament din provincie. (Aș spune numele orașului, dar vreau să păstrez puțin mister)

  Acolo am înțeles pentru prima oară ce înseamnă farmecul Crăciunului. Și cât  de uniți sunt oamenii în astfel de momente. De atunci, fac parte din amintirile pe care le au cu privire la această sărbătoare magică. În scurt timp, a apărut și copilul mult dorit. Și-ți recunosc că mi-a fost frică, pentru prima oară integritatea mi-a fost pusă în pericol. Pe cuvântul meu de stea. Piticul era extrem de curios când vedea chestia strălucitoare din vârful bradului. Însă dacă era să pățesc ceva, astăzi nu mai auzeai această poveste. Pot spune că am crescut deodată cu micuțul și am servit amândoi într-un mod cât se poate de onorabil la magia iernii.

 Însă să revenim la subiectul meu preferat: Bradul de Crăciun

  Tu ce fel de brazi preferi? Eu îi iubesc pe cei artificiali, deoarece îmi place să-mi țin prietenii aproape ani la rând. La fel cum și ție îți place să ai în jurul tău oameni dragi, la fel mă bucur și eu când suntem în arsenal complet. Sunt plină de sentimente, mă atașez repede de brazii pe care îi împodobesc. Însă tu nu ești o decorațiune, ești un om și dă-mi voie să-ți vorbesc pe limba ta.

Brazii de pe Chilipirul-Zilei

  Acești brazi pe lângă faptul că se găsesc la un preț extrem de mic au parte și de multe alte caracteristici care îi fac irezistibili. Sunt brazi speciali, visul oricărei stele de crăciun, destinația preferată a luminițelor și mare dragoste a betelei. Însă nu doar atât, îți mai pot spune și:

  • Brazii de pe Chilipirul-zilei au o calitate foarte bună și un aspect real
  • Ai posibilitatea să alegi un brad artificial clasic, de lux, cu led-uri, direct cu decorațiuni sau în culori mai excentrice cum ar fi roz sau galben.
  • Designul unic fac din ei să fie alegerea potrivită pentru orice casă

  Plus multe alte avantaje pe care le poți CITI AICI.

  Ce zici de acești brăduți de Crăciun? Crezi că îți pot aduce bucuria sărbătorilor pe care ți-o dorești? Ah, să nu uit. Chiar în acest moment e lichidare de stoc la ei, prin urmare, au prețuri mici și foarte mici. Profită! Și dacă vrei o stea la fel ca mine, uite unde o POȚI GĂSI. 

  Iartă-mă că lăcrimez, însă mă emoționez atât de tare când îmi amintesc de toate momentele speciale din această perioadă, de toți brazii pe care i-am împodobit de mai bine de trei decenii. Doar îmi dau seama cât de norocoasă am fost că am stat în vârful unor brazi atât de eleganți. Oh... câte amintiri.

  Sper că sărbătorile de iarnă te găsesc cu bucurie în suflet. Indiferent de cum alegi să petreci această sărbătoare sper să ai lângă tine toți oamenii dragi. Ai grijă de tine, la fel de cum ai grijă de ei 😊!  

Comentarii