Microfon pentru streaming Venom, LED, plastic, negru

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PB0BDM75LCN

Descriere

Compatibilitate cu PC și jocuri: Microfonul cardioid Venom funcționează cu PC și Mac și este, de asemenea, compatibil cu PS5 și PS4, cu aceeași calitate și caracteristici excelente a sunetului.

Microfonul Venom are un model cardioid, ceea ce înseamnă că captează sunetul din față și respinge sunetul din lateral și din spate, rezultând o calitate a sunetului mai clară și mai concentrată.

Sensibilitate reglabilă și poartă de zgomot: microfonul cardioid Venom are o sensibilitate reglabilă și o poartă de zgomot care vă permit să controlați nivelul de intrare și să filtrați zgomotul de fundal nedorit pentru a asigura o calitate a sunetului clară și clară.

Plasă de lumină LED: Microfonul cardioid Venom are o plasă de lumină LED strălucitoare care adaugă o notă de stil și personalitate configurației tale. În funcție de starea ta de spirit și de preferințe, poți alege dintre 5 culori, un ciclu curcubeu sau lumină oprită.

Port AUX pentru compatibilitatea căștilor: Microfonul cardioid Venom are un port AUX pentru compatibilitatea căștilor, permițându-vă să vă monitorizați sunetul și să comunicați cu publicul, cu o mufă de 3,5 mm, care funcționează cu majoritatea căștilor.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: plastic


Detalii

SKU
PB0BDM75LCN
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.