Oglinda reglabila pentru bicicleta Kadacha, de dreapta, rotație la 360 de grade

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001RGKLLR

Descriere

Oglindă transparentă HD anti-orbire: oglindă convexă din sticlă albastră transparentă cu folie de despicare sigură pentru o vedere mai clară a ceea ce se află în spatele tău. Rotație la 360 de grade: Oglinda noastră pentru bicicletă este proiectată cu o rotație a planului de 360 de grade, care oferă un câmp vizual larg care poate fi ajustat la orice perspectivă pentru a vă satisface nevoile vizuale multi-unghi. Oglinzile laterale din stânga și din dreapta vă permit să vedeți cu ușurință totul în spatele lor pentru a evita pericolele din direcții diferite. Oglinzile noastre pentru biciclete cu ghidon pot fi reglate liber în lungime, cu un interval de reglare de la 0 la 50cm. Îl puteți regla liber în funcție de condițiile de conducere. Oglinda retrovizoare rotativă vă sporește siguranța.

Detalii: 

Design universal care se potrivește ghidonului plat cu diametrul exterior de la 21 la 26 mm, perfect pentru biciclete montane, biciclete electrice (nu este compatibil cu bicicletele Drop-Bar).

Detalii

SKU
SX001RGKLLR
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.