Geanta de bicicleta pentru sticla de apa Enkrio, poliester, negru, 16 x 9 cm

97,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 4
Cod produs - SKU SX001K12MST

Descriere

 Această geantă suport pentru sticle de apă pentru biciclete proiectată cu material din aluminiu, care poate menține băuturile răcoroase vara și se poate menține calde iarna. Fundul scoicii și materialul textil oxford al acestei pungi pentru pahare sunt puternice și durabile, perfecte pentru călătoriile cu bicicleta în aer liber pe distanțe lungi. Capacitate mare: Costumul nostru de geantă pentru suportul pentru pahare de bicicletă atât pentru călăreți profesioniști, cât și pentru amatori, închiderea superioară a șnurului poate fi deschisă și închisă rapid, puteți lua rapid sticla din geantă fără griji. Geanta laterală poate fi folosită ca geantă de depozitare pentru a ține telefonul, accesorii mici și așa mai departe.

Detalii:

Material; poliester

Culoare: negru

Dimensiuni: 16 x 9 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.