Set de 12 genti pentru machiaj cu 2 coli de autocolante INSOUR, panza/hartie, multicolor

23,18 Lei (TVA inclus) 38,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0016R50NV

Descriere

 Tăiați desenele preferate pe autocolantele de transfer termic și plasați-le acolo unde doriți să le imprimați, călcați-l, apoi apăsați-l timp de 10-15 secunde, apoi rupeți-l, veți găsi că autocolantul este imprimat ferm pe pungă. Notă: La imprimarea modelului de transfer de căldură, acesta trebuie utilizat de un adult, iar copiilor nu trebuie să li se permită să funcționeze singuri pentru a evita orice pericol. Caracteristicile produsului: pânza este moale și durabilă, poate fi utilizată și spălată în mod repetat, fermoarul metalic este puternic și neted, foarte potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Detalii:

Material; panza/hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni:  19 x 11,5 x 0,5 cm / 11 x 11,5 x 0,2 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.