Genunchiera Giryes, textil/gel, gri, marimea L

20,13 Lei (TVA inclus) 33,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 21
Cod produs - SKU SX001DEBBRV

Descriere

Bandă de silicon antiderapantă: tampon de gel osos conturat anatomic în jurul genunchiului și un stabilizator de arc metalic față-verso poate fi strâns atașat la articulația genunchiului pentru a crește stabilitatea. După ce l-ați purtat timp de două ore de exerciții fizice continue, suportul genunchiului alunecă cu greu, absoarbe transpirația și are o respirabilitate bună. Ajutor eficient și suport genunchi:Aceste mâneci de compresie a genunchiului proiectate medical pentru a ajuta la ameliorarea durerii asociate cu artrita, dureri articulare, precum și ajutor de recuperare de la lacrimi de menisc, ACL , leziuni rotula și genunchi alergători. Reduce stresul și tensiunea, oferind stabilitate genunchilor slabi și răniți.

Detalii:

Material; textil/gel

Culoare: gri

Marime L

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.