Set de 5 urne pentru cenusa umana PIOSRTRR, ceramica, verde, 2,4 L/ 110 ml,

48,80 Lei (TVA inclus) 80,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KB8U49

Descriere

Setul include urnă decorativă (mare) și set mic de urne de 4. Urna mare este decorată cu flori 3D lucrate manual pe partea din față; urna de suvenir vă permite să împărtășiți memoria celui pierdut între familie sau prieteni.Potrivit pentru cenușa incinerată a adulților cântărind aproximativ 70 kg în momentul incinerării - capacitate de urnă decorativă 2,4 litri, fiecare capacitate mică de urnă 110 ml.Sacul de șnur inclus este realizat din bumbac și in și este plasat în interiorul urnei pentru a acționa ca un strat protector pentru cenușă, oferind un strat suplimentar de protecție pentru persoana iubită. Fabricată din ceramică de înaltă calitate și vitrată într-un verde senin, această piesă simplă, dar elegantă, poate fi adăugată în decorul casei tale.Lăsați familia și prietenii să vă împărtășească amintirile și să lase o amintire prețioasă pentru a fi prețuită pentru totdeauna.

Detalii:

Material; ceramica

Culoare: verde

Dimensiuni: 23 x 16 cm / 9 x 7,5 cm 

Capacitate: 2,4 L/ 110 ml

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.