Patura de picnic FANGZHE, galben/alb, poliester, 150 x 200 cm

32,94 Lei (TVA inclus) 54,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KIR6U1

Descriere

Impermeabilă și rezistentă la nisip – Pătura noastră de picnic este confecționată din țesătură impermeabilă, durabilă și potrivită pentru toate aventurile tale, pentru a te menține fără nisip și pentru a te proteja de pământul umed sau de murdărie. Uscare rapidă, rezistentă la rupere, ușoară și proiectată pentru utilizare pe termen lung. Lavabil, ușor și rezistent la vânt: cu poliester de înaltă densitate, rezistent la abraziune și respirabil, pătura de plajă este ușoară, lavabilă la mașină și ușor de transportat. 4 cuie fixe împiedică în mod eficient pătura de picnic să fie suflată de vânt.

Detalii:

Material: poliester

Culoare: galben/alb

Dimensiuni: 150 x 200 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.