Set de 2 mese de cafea Boustrophedon, lemn masiv/ otel, bej/gri

1.085,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU RRDS1120.47251639

Descriere

Produs de lux, calitate superioara, durabilitate extinsa!

Atmosfera de epocă va face din interior un loc propice relaxării și convivialității. Frumoasele curbe ale mesei de cafea din oțel rotund imbinat cu mango nu vor înceta să vă farmece! Foarte original prin design, acest set de 2 măsuțe rotunde de cafea cu diametre de 50 și 60 cm poate fi aranjat unul lângă altul sau separat, în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră. Structura goală din oțel a acestor măsuțe de cafea susține un blat exotic din lemn de mango ușor. Oferind finisaje frumoase antichizate și cu aspect patinat, acest mobilier de sufragerie destul de modular vă va seduce privirea constant. Alăturat în timpul recepțiilor, le puteți poziționa separat, pentru a crea un memento decorativ plăcut. Masa de cafea rotundă va merge bine cu culori strălucitoare și calde într-un mediu exotic sau boem, dar va merge și bine cu tonuri mai neutre și naturale într-o atmosferă de inspirație contemporană.

Detalii: 

Dimensiunea totală: 32,5 cm H x 61 cm L x 61 cm L
Greutate totală: 10,6 kg
Piese incluse în livrare: 2 măsuțe de cafea
Culoarea blatului: bej
Culoarea containerului: gri
Material de masă: Lemn masiv
Material pentru containere: metal

Setul include 2 masute cu dimensiunile aproximative:

1x D50 x Î30 cm - 1 x D60 x Î35 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.