NOU
  • Set 2 masute de cafea Annie, lemn masiv, natur
  • Set 2 masute de cafea Annie, lemn masiv, natur
  • Set 2 masute de cafea Annie, lemn masiv, natur

Set 2 masute de cafea Annie, lemn masiv, natur

300,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PNDCF1015.36994481C

Descriere

Setul de 2 măsuțe de cafea Annie este o alegere minunată pentru orice living sau spațiu de relaxare. Realizate din lemn masiv și lăsate în culoarea lor naturală, aceste măsuțe emană un farmec rustic și autentic. Fiind un set, acestea oferă versatilitate în aranjamentul mobilierului, putând fi amplasate împreună sau separat, în funcție de necesități. Dimensiunile lor potrivite, împreună cu aspectul lor estetic plăcut, le fac ideale pentru a servi ca spațiu de depozitare pentru cărți, reviste sau ca suport pentru băuturi și gustări în timpul petrecerilor cu prietenii sau familiei. Setul de 2 măsuțe de cafea Annie adaugă un plus de funcționalitate și stil în orice cameră.

Detalii: 

Culoare: natur

Material blat: lemn masiv

Material cadru: lemn masiv

Dimensiune masa mica: 40 x 40 x 40 cm

Dimensiune masa mare: 45 x 50 x 50 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.