Comodă TV 43 " Amber, PAL, 100cm W x 50cm H x 40cm D

204,35 Lei (TVA inclus) 335,00 Lei valabil pana la 07 mai
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU EQAV1020.42503134

Descriere

Această măsuță de cafea creează o atmosferă confortabilă pentru dvs. în camera dvs. de zi, oferind în același timp un loc minunat pentru a vă aduna familia și oaspeții. De ce să nu le aduci într-un singur loc în curând pentru un joc distractiv sau o seară de film?

Caracteristici

  • Stilul atemporal pe care îl căutați: mobilierul vintage poate oferi un anumit efect de nostalgie; acest suport TV are un stil vintage, care nu pare prea ornamentat, combinând cu succes oțel robust și un aspect antic
  • Stabilitatea este pe primul loc: o piesă de mobilier bine construită trebuie să fie atât elegantă, cât și funcțională, stabilitatea jucând, de asemenea, un rol important; susținut de un cadru robust din oțel, televizorul dvs. va avea o casă sigură aici

Dimensiuni: 100cm W x 50cm H x 40cm D

Raftul: 19cm H x 91cm W x 38cm D

Interior sertar: 15cm H x 43cm W x 38cm D

Dimensiunea maximă a ecranului: 43"
Capacitate de greutate: 30 kg
Greutatea totală a produsului: 17,8kg
Material: Lemn fabricat

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.