Vatra de foc Blumfeldt, otel, negru, 70 x 36 cm

265,35 Lei (TVA inclus) 435,00 Lei valabil pana la 07 mai
Stoc 11
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PX001T0JX8D

Descriere

Vatra de foc Blumfeldt, din oțel negru și cu dimensiunile de 70 x 36 cm, este un șemineu conceput la Berlin, care aduce romantismul autentic al unui foc de tabără în confortul casei tale.

Specialitățile sale includ posibilitățile variate de utilizare. Cu setarea orizontală, poți aprinde un foc clasic în grădină sau poți orienta emisfera transversal pentru a te bucura de flăcările pe terasă. Indiferent de modul în care decizi să-l folosești, vatra de foc Blumfeldt aduce o notă de relaxare, confort și romantism în locuința ta, cu designul său iconic.

Șemineul și flăcările sale te vor ajuta să te relaxezi după o zi aglomerată, iar focul este protejat de vânt atunci când este folosit pe diagonală, oferindu-ți o căldură plăcută și mai consistentă. Designul atractiv al bolului negru și al suportului argintiu, împreună cu peretele gros de oțel de 3 mm și cele trei picioare solide, conferă vătrei de foc Blumfeldt o stabilitate și durabilitate deosebite în grădină sau pe terasă. Husa împotriva ploii protejează șemineul de vânt și ploaie, iar grătarul de cenușă asigură o ardere curată și sigură.

În plus, husa de ploaie inclusă se potrivește perfect și este de o calitate grea, oferindu-ți încredere că poți lăsa vatra de foc în aer liber chiar și în zilele ploioase. În concluzie, vatra de foc Blumfeldt este o alegere excelentă pentru a-ți înfrumuseța grădina sau terasa și pentru a-ți oferi momente de relaxare și confort alături de cei dragi.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: otel

Dimensiune: 70 x 36 cm



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.