Vatra de foc Adelfeld, otel, negru, 37,5 x 60 x 67 cm

265,35 Lei (TVA inclus) 435,00 Lei valabil pana la 07 mai
Stoc 12
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PX001T0H8JD

Descriere

Transformă o atmosferă modernă pentru grădina ta în aer liber și o atmosferă fascinantă pentru terasa cu aceasta minunatăvatră de foc. Bucurați-vă de jocul flăcărilor și de căldura confortabilă a vasului nostru de foc cu un diametru de 60 cm și o grosime de 2 mm. Perfect pentru întâlniri sociale cu prietenii și familia

Oțelul asigură o utilizare pe termen lung, în timp ce designul modern vă îmbunătățește spațiul exterior. Pentru a vă bucura de focarul cât mai mult posibil, vă recomandăm să acoperiți vasul de foc după utilizare sau să-l păstrați uscat.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: otel

Dimensiune: 37,5 x 60 x 67 cm

Fie orizontală sau înclinată - focarul nostru se adaptează preferințelor dumneavoastră și creează o ambianță unică. Folosiți-le pentru seri romantice sau petreceri pline de viață în grădină

Creați un loc de relaxare și experimentați din plin viața în aer liber. Este inclus un carlig pentru lemn și 50 bețe pentru frigărui. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.