Transmitator bluetooth cu baterie incorporata Penccor, bluetooth 5.0, ABS, negru, 200mAh

38,43 Lei (TVA inclus) 63,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX001J0NU69

Descriere

In modul receptor Bluetooth (10m-12m), permiteți dispozitivului non-Bluetooth să transmită muzică de pe telefonul mobil / tabletă fără fir. În modul transmițător Bluetooth, poate transmite semnale Bluetooth către Bluetooth audio și căști Bluetooth (5m-8m) în timp ce se conectează la PS4 / Switch / desktop / TV / laptop / radio.Transmițătorul bluetooth cu baterie încorporată de 200mAh, Patru indicatoare luminoase arată energia bateriei, încărcarea durează 2,5 ore, timpul de redare a muzicii este de până la 10 ore, iar timpul de așteptare este de aproximativ 100 de zile. (Când este expediat din fabrică, adaptorul este setat la un volum mai mic. Puteți regla volumul după cum doriți.

Detalii:

Material; ABS

Culoare: Negru

Baterie: 200mah

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.