Incarcator USB Dinolink, incarcare rapida, 18 W, ABS, negru, 5 x 4,8 cm

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 68
Cod produs - SKU SX001FEPCPL

Descriere

Cu ajutorul tehnologiei de încărcare rapidă 3.0, dispozitivele compatibile precum Samsung S9, S8, S7, A5 2017 pot atinge nivelul de încărcare 50% în 30 de minute și pot oferi o putere maximă de încărcare de până la 18W, de 4 ori mai rapidă decât "un încărcător clasic. Carcasa ABS selectată rezistentă la foc, cu rezistență la temperaturi ridicate, asigură o mai bună disipare a căldurii. În ciuda utilizărilor repetate, poate asigura o ieșire stabilă a tensiunii. Sistemul multi-protecție garantat, inclusiv supracurent, supratensiune, supratemperatură, scurtcircuit și supra-putere, vă oferă încărcare rapidă și fiabilă. Cu o dimensiune compactă de 5 x 4,8 cm și greutate redusă, putem pur și simplu să stocăm acest încărcător rapid USB într-o pungă și să îl luăm oriunde cu noi. Sursa de alimentare de 18W este compatibilă cu intrarea de 100-240V, care poate fi utilizată în întreaga lume. Un partener ideal pentru călătorii de afaceri, în vacanță sau acasă.

Încărcătorul USB de 18W este compatibil cu iPhone, AirPods, iPad, Galaxy A, Galaxy S, smartphone-uri, dispozitive de jocuri, dispozitive GPS, tablete PC, tablete Google Nexus, file, playere MP3 / MP4 și alte dispozitive digitale.

Detalii:

Culoare: negru

Capacitate: 18 W

Material: ABS

Dimensiuni: 5 x 4,8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.