Toner HP 508A CF361A, albastru cyan, original, 5000 pagini

854,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 8
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SB00UBMOEB8

Descriere

Acest Toner HP 508A (CF361A), Albastru (Cyan), 5000 pagini este ideal pentru imprimantele HP Color LaserJet Enterprise. Cu o capacitate de 5000 de pagini, acest toner ofera printuri de calitate superioara si culori vibrante. Este compatibil cu mai multe modele de imprimante HP LaserJet Enterprise. Acest toner este usor de instalat si ofera performanta si eficienta ridicata.

Detalii: 

Acest cartus funcționează cu: HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M577c, M577z; HP Color LaserJet Enterprise M552dn, M553dh, M553dn, M553n, M553x; HP Color LaserJet Enterprise MFP M577dn, M577f

Așteptați-vă la documente de calitate profesională atunci când utilizați cerneală și cartușe de toner HP originale. Performanța de încredere, randamentul constant al paginilor și rezultatele remarcabile sunt norma – ceva ce concurența nu poate egala. Cu cartușele originale de cerneală și toner HP, puteți evita, de asemenea, reimprimările costisitoare și puteți asigura performanța impecabilă pe care o așteptați de la imprimanta dvs. HP.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.