Set de doua bratari pentru Apple Watch Chinbersky, silicon, albastru/rosu,42/44/45 mm

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 43
Cod produs - SKU SX001GN3RYT

Descriere


 Brățări sport din silicon moale din 2 piese compatibile cu brățara Apple Watch 38mm 40mm 41mm, pentru Iwatch Series 7, Series 6, Series 5, Series 4, Series 3, Series Series 2, Series 1, Se, Nike +, Sport și Edition, toate modelele. (Curea de schimb numai pentru femei și bărbați, Apple Watch nu este inclus). Această brățară este compatibilă cu Apple Watch Series este fabricată din silicon moale premium, care previne iritarea pielii, se simte moale și moale. LibereRise Încheietura mâinii atunci când utilizați brățara iwatch; Impermeabil și ușor de uscat, îl face mai respirabil și mai confortabil pentru încheietura mâinii foarte confortabil de purtat.

Detalii:

Material: silicon

Culoare: albastru/rosu

Dimensiuni: 42/44/45 mm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.