Tester de tensiune USB DIFCUL, metal/plastic, albastru/argintiu, 64 x 22 x 11 mm

60,90 Lei (TVA inclus) 87,00 Lei valabil pana la 24 oct.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001GPF21D

Descriere

 Afișaj LCD de 1,44 inci: pe un ecran sunt afișate o varietate de date, monitorizare în timp real a tensiunii/curentului/puterii/rezistenței interne/temperaturii dispozitivelor electronice USB în timpul lucrului, afișare pe ecran, control în timp real, mai sigur și mai sigur. Măsurare mai precisă.

Detalii: 

 Rezoluția de 5 biți permite măsurători mai precise. Suport QC2.0, QC3.0, pentru Apple 2.4A/2.1A/1A/0.5A, Android DCP, detectarea protocolului de încărcare SAM-SUNG. Detectare rapidă a încărcării și compatibilitate largă.

Când conectați aceeași sarcină, vid și comparație de sarcină, cu cât căderea de tensiune este mai mare, cu atât capacitatea și calitatea încărcătorului sunt mai slabe; Dacă scăderea de tensiune nu este vizibilă sau tensiunea crește, capacitatea de încărcare și calitatea încărcătorului vor fi mai bune.

 Ecranul are funcția de rotire a ecranului și poate fi oprit cu un singur buton. Cu un senzor cu termistor de înaltă precizie, modul de temperatură poate fi comutat liber între Celsius și Fahrenheit.

Culoare: albastru/argintiu

Material: metal/plastic

Dimensiune: 64 x 22 x 11 mm 

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

Detalii

SKU
SX001GPF21D
Categorii
Taguri