Set de 2 taietoare de trabucuri GoldRock, ABS/otel inoxidabil, negru/argintiu, 9-12 x 4 cm

23,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 22
Cod produs - SKU SX001LQ8BIN

Descriere

Pachetul include: vei primi 2 cutite, suficiente pentru utilizarea zilnica, pe care le poti imparti cu prietenii sau colegii, un instrument accesibil si practic pentru sortimentul de trabucuri, perfect ca si cadou pentru orice iubitor de trabucuri. Material de înaltă calitate: corpul din plastic ABS negru este ușor de manevrat și confortabil, astfel încât să puteți tăia cu ușurință trabucuri; Două lame sunt fabricate din oțel inoxidabil, vârfuri rezistente la rugină, tăiate curat și precis, profesional ecologic tăietor de trabucuri din oțel inoxidabil dublu lame ghilotină sac, rezistent la uzură, depozitare bună, permite utilizarea îndelungată, după curățare, îl puteți păstra curat pentru următoarea utilizare.

Detalii:

Material: ABS/otel inoxidabil

Culoare: negru/otel inoxidabil

Dimensiuni: 9-12 x 4 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.