mystery box la 40 de ron

Tastatura mecanica pentru jocuri Hiwings, negru, RGB, 88 butoane, 36 x 13,8 x 3,8 cm

137,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 118
Cod produs - SKU SX001FJOTGT

Descriere

 Tastatura de gaming adoptă un design compact fără cheie pentru a crește spațiul mobil al mouse-ului. Feedback-ul tactil precis cu sunet de clic oferă o performanță la nivel profesional și o experiență de răspuns. Taste cu tehnologie de turnare prin injecție, texturi uniform netede, fără relief sau îndepărtare. Tastele per cheie pot fi personalizate pentru a schimba 7 tipuri de culori. Scoate-ți în evidență stilul cu efecte dinamice de iluminare RGB de la săriturile tastaturii cu competiția de jocuri. 18 moduri de iluminare RGB reglabile și 5 moduri de luminozitate, oferindu-vă o viziune rece asupra jocurilor pe timp de noapte.Tastatură ergonomică Hiwings pentru Windows 7/8/10 / XP / Vista / Linux.

Detalii:

Culoare: negru

Dimensiuni:  36 x 13,8 x 3,8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.