Set switch si hub Rocketek, 6 USB 3.0, negru/argintiu

89,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 13
Cod produs - SKU SX001H0BMMF

Descriere

USB 3.0 KVM ideal pentru partajarea dispozitivelor. Cu 6 porturi USB 3.0 care permite două computere să partajeze 4 dispozitive USB, cum ar fi tastaturi, mouse, cititor de carduri, hard disk, imprimantă la birou sau acasă prin această casetă de selecție pentru PC, ceea ce poate reduce costurile. Puteți utiliza aceeași tastatură, mouse sau alte dispozitive USB pentru a controla două piese cu un comutator de buton în același timp.

Detalii: 

Rate de transfer USB 3.0 de 5 Gbps. Comutatorul KVM acceptă rate de transfer de date de până la 5 Gbps, acceptă Mac OS/Windows/Linux/Chrome OS etc. 4 porturi USB 3.0 fac o rată de transfer de date de până la 5 Gb/s (de 10 ori mai rapidă decât USB 2.0). Periferice USB 3.0, cum ar fi hard disk-uri externe, HD și camere digitale. Este compatibil cu dispozitivele USB 2.0 și USB 1.1.

Conectează și utilizează. Acest comutator KVM este ușor de utilizat, doar conectați cablul USB al computerului și conectați dispozitivele USB, comutator cu un singur buton computer A/B prin intermediul butonului corpului. Plug & play, nu sunt necesare drivere. Comutați cu ușurință acest comutator USB 3.0 de la două computere sau laptopuri pentru a partaja aceleași periferice cu 4 porturi USB 3.0. Porniți hub-ul pe butonul indicator LED cu un singur clic.

Dispozitivele cu port USB cu micro putere suplimentară, cum ar fi tastatura mecanică, HDD și camerele video digitale, pot necesita o sursă de alimentare externă, puteți conecta alimentarea prin portul micro USB. Port micro USB încorporat pentru alimentare atunci când este necesar. Conectați mai multe dispozitive USB cu consum mare de energie, imprimante prin conexiune prin adaptor de alimentare, care asigură o conexiune mai stabilă.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.