Suport autoadeziv de perete pentru uscatorul de par Baffect, aluminiu, negru, 21,6 x 8 x 7 cm

27,45 Lei (TVA inclus) 45,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU PX001QZBHD5

Descriere

Suportul pentru uscator de par Baffect poate fi montat prin gauri sau cu lipici. Adezivul inclus, autocolantele de susținere și un set de accesorii cu șuruburi vă permit să montați mai ușor acest suport negru pentru uscător de păr. Acest suport pentru uscător de păr pentru perete este fabricat din aliaj de aluminiu, permițând utilizarea pe termen lung fără deformare. De asemenea, acest suport de perete pentru uscător de păr din aluminiu are performanțe bune în ceea ce privește rezistența la apă și rugină, satisfacându-ți cu adevărat nevoile.

Detalii:

Material: aluminiu

Culoare: negru

Dimensiuni: 21,6 x 8 x 7 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.