Suport pentru hartia igienica Baseola, otel inoxidabil, negru, 21,9 x 9 x 2,51 cm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SX001QKYC7D

Descriere

Suport pentru hârtie rezistent la rugină: suportul pentru role de toaletă negru din oțel inoxidabil 304 de înaltă calitate, cu un strat negru pe trei fețe care nu are zgârieturi. Manopera de înaltă calitate asigură durabilitatea pe termen lung împotriva ruginii. Suport de hârtie igienică modernizat: Distanța dintre perete și suportul pentru hârtie igienică este mare, potrivită pentru majoritatea rolelor de hârtie. Este, de asemenea, potrivit pentru hârtie rulantă mare. Pur și simplu ridicați tija mobilă cu degetele pentru a schimba hârtia rolă. Ambele capete sunt închise, astfel încât hârtia rulantă să nu cadă.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: negru

Dimensiuni: 21,9 x 9 x 2,51 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.