Set de decoratiuni pentru tort Morofme, model dinozaur, argila/pasla, multicolor, 12 piese

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 47
Cod produs - SKU SX001I5GZ0D

Descriere

Pachetul include 12 bucăți figurine de dinozauri, frunze și nori (Set de 3 bucăți cu tema de dinozaur, set de 4 bucăți de nor de soare, set de 5 bucăți de pădure mică). Dinozaurii cu culori strălucitoare și design drăguț. 

Ornamentele pentru tort cu dinozaur preferă iubitorii de băieți sau fete, aceste decorațiuni pentru prăjituri din seria pădurii de dinozauri vor fi decorațiuni frumoase pentru safari în junglă Jurassic World tema dinozaurului ziua de naștere baby shower 3 rex. Sunt fabricate din argilă de calitate premium, norul de soare lasă tăgălețe de prăjitură din pâslă, materiale extrem de durabile, care sunt sigure pentru copii și adulți. Folosiți-le fără griji la cupcakes, prăjiturile de ziua de naștere și multe altele!

Detalii:

Material: argila/pasla

Culoare: multicolor

Numar de piese: 12

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.