Set de creatie reni de 450 piese HIQE-FL, PP/metal/textil, multicolor

27,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 54
Cod produs - SKU SX0019BTCRT

Descriere

150buc de tulpini de chenille maro artizanale, 150buc de multi-size swinging în mișcare ochi cu autocolante, și 150buc de pompoms roșu de diferite dimensiuni. O varietate de accesorii pot satisface toate nevoile proiectului meșteșugăresc.Mânerele Chenille sunt fabricate din PP și sârmă, sunt flexibile și durabile. Pompoms sunt realizate din PP, moale și lumină. Ochii mobili cu autocolante sunt confectionati din plastic.Cu acest set de curățare țeavă artizanale puteți face reni adorabil de Crăciun. Utilizați pompoms roșu pufos ca un nas roșu, pune tulpini de chenille maro ca coarne înalte, și apoi aduce ochii tremurând pentru a fi distractiv și creativ cadouri de Crăciun pentru prietenii și familia ta.

Detalii: 

Material; PP/metal/textil

Culoare: multicolor

Numar piese: 450 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.