Set de cleste si 200 inele de sarma pentru creare bijuterii SPEEDWOX, metal, negru/violet/auriu, 140 x 50 mm

63,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001GCX6T1

Descriere

1 x 5.5" Tăietor de sârmă de memorie. 200 bucle de sârmă de memorie de aur. Tăietori de sârmă de memorie sunt făcute special pentru a reduce sârmă de memorie curat, cu o margine netedă, non-zimțată. Sârmă de memorie este perfect pentru iubitorii de bricolaj pentru a face inel, cercei, brățări și coliere, bijuterii de ambalaj sârmă, lanț cu margele, orice doriți să DIY. Ambele sunt bijuterii de luare instrument esențial. Designul multi-strat al firului de memorie îl face diferit de brățările obișnuite, care pot evidenția mai bine degetele subțiri și încheietura mâinii doamnelor. Manerele din PVC proiectate ergonomic pentru aderenta antiderapanta si confort. O acțiune semi-internă de primăvară reduce oboseala mâinilor și a încheieturii mâinii pentru o operație ușoară cu o singură mână. Plier: (140 x 50 x 16 mm/5,5 x 2 x 0,6") / (L x L x H); Fire de memorie: 0.6mm în grosime și 60mm în diametru.

Detalii:

Material: metal

Culoare: mov/negru/auriu

Dimensiuni: 140 x 50 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.