Set de 8 dovlecei Oairse, catifea articiciala, multicolor, 8 cm

23,79 Lei (TVA inclus) 39,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU PX001RL7XMH

Descriere

Micii dovleci artificiali de Halloween sunt confectionati din catifea care sunt moi si nu se sparg usor atunci cand ii freci sau apesi, marginile sunt netede, astfel incat sunt confortabili si confortabil de tinut, de asemenea pot fi rezervati pentru o perioada indelungata.  Dovleceii artificiali colorati iti pot aminti de Halloween-ul la recolta de toamna, ceea ce iti aduce o stare de spirit fericita si creeaza o atmosfera calda de Halloween, astfel incat sunt potriviti pentru decoratiuni tematice de toamna si petreceri de Halloween in interior si exterior.

Detalii:

Culoare: multicolor

Dimensiunile articolului: 8 cm

Caracteristica speciala: Reutilizabil

Numar de bucati:8

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.