Set de 6 clipsuri cu suport pentru stand OUKEYI, plastic, multicolor, 17,8 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 18
Cod produs - SKU SX001H75O59

Descriere

Design cu clemă dublă: (două cleme) clemă de bază pentru suport, clemă transversală pentru semne. Cu deschiderea ferestrei pop-up, introduceți tija prin orificiul cel mai apropiat în clemă și apoi atașați fișa de desen de cealaltă parte a suportului pentru clemă POP. Încărcare și descărcare gratuită, liberă pentru a roti clema orizontală superioară. Aplicație largă Clipurile pot fi utilizate ca preț și mărci comerciale în magazine, supermarketuri sau alte centre comerciale, expoziții și expoziții în scopuri publicitare, afișând note, memento-uri și fotografii acasă sau la birou etc.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: multicolor

Dimensiuni:17,8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.