Set de 40 dispozitive pentru filetare manuala Kiuiom, plastic, multicolor, 5 cm

54,90 Lei (TVA inclus) 90,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SX001M9156T

Descriere

Pachetul include: 40 bucăți filetate, roșu, galben, verde și albastru în patru culori, câte 10 bucăți fiecare. O cantitate suficientă pentru a vă satisface diferitele nevoi de ambarcațiuni. Materiale de înaltă calitate: filetele sunt fabricate din sârmă de cupru și plastic pentru rezistență ridicată, duritate și rezistență la coroziune pentru utilizare pe termen lung. UȘOR DE TRANSPORTAT - Filetul nostru este mic, ușor și nu ocupă mult spațiu. Ușor și portabil, îl puteți pune în cutia sau geanta de cusut. Dacă trebuie să coaseți, le puteți fileta rapid oriunde, oricând.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.