Set de 4 spoturi Varicart, LED, lumina verde, GU5.3, 5 x 5,2 cm

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 22
Cod produs - SKU PX0010JSJPB

Descriere

Materiale sigure și de înaltă calitate, disipare bună a căldurii, fără pâlpâire. Asigură o durată lungă de viață a produsului și reduce frecvența înlocuirii becului. 

Detalii: 

Spot LED GU5.3 de joasă tensiune de 12 V de până la 500 de lumeni și unghi de fascicul de 60°. Cipurile LED colorate de înaltă calitate aruncă culori frumoase și bogate pentru a crea o ambianță confortabilă. CRI (Indice de redare a culorilor) ≥ 85, oferă culori mai naturale și vii.

Becuri cu led de 6W echivalent cu becul cu halogen de 50W, economisiți peste 90% la factura de energie electrică. Oferă luminozitate completă instantanee atunci când comutatorul este pornit, fără timp de încălzire necesar.

Detalii

SKU
PX0010JSJPB
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.