NOU
39%
  • Set de 28 pahare ,plastic, multicolor, 35 ml
  • Set de 28 pahare ,plastic, multicolor, 35 ml
  • Set de 28 pahare ,plastic, multicolor, 35 ml
  • Set de 28 pahare ,plastic, multicolor, 35 ml

Set de 28 pahare ,plastic, multicolor, 35 ml

26,84 Lei (TVA inclus) 44,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU PB0BWJPS84W

Descriere

4 culori - pahare de shot alb, galben, mov si albastru, 7 bucati pentru fiecare culoare, 28 de bucati in total, culori luminoase, usor de distins la utilizare.
Dimensiuni - Diametrul de sus al paharului de vin este de 4,2 cm, diametrul de jos de 3 cm, inaltimea de 6,7 cm si capacitatea de 35 ml, care iti pot satisface nevoile zilnice de bauturi spirtoase.
Material: cupa de tragere este realizată din acril, care este puternic, sigur și nu este ușor de spart. Suprafața și gura cupei sunt netede, ușor de curățat și reutilizabile. Design inteligent - Înălțimea cupei colorate de fotografiere este transparentă, puteți vedea clar lichidul din ceașcă, iar fundul este îngroșat pentru o stabilitate îmbunătățită.
Aplicație - Acest pahar de vin este potrivit pentru whisky, tequila, lichior de vodcă, tequila, vodcă, espresso și alte băuturi etc. Perfect pentru petreceri, întruniri de familie, baruri și multe altele.

Culoare: multicolor
Material: plastic
Cantitate: 28 buc.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.