Set de 18 recipiente alimente pentru copii si 36 etichete Youngever, plastic, multicolor, 180 ml

76,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 19
Cod produs - SKU SX001JNVFTZ

Descriere

Depozitarea alimentelor pentru copii: 18 seturi de recipiente pentru alimente pentru copii (2 uncii) cu 9 capace de culoare urbană. 36 de etichete suplimentare pentru a marca conținutul și datele de expirare.Fabricat din material plastic de înaltă calitate, seif pentru cuptorul cu microunde, congelator, sigur pentru mașina de spălat vase (raftul superior), fără plumb. Fiecare borcan are capac cu șurub etanș, ușor de utilizat. Face viața mai ușoară: face pregătirea hranei pentru copii mult mai ușoară. Ideal pentru porții, depozitați, etichetați, congelați, încălziți, apucați să mergeți, serviți. Multicolor: Cu capace multicolore, puteți folosi o culoare pentru toate alimentele diferite în fiecare zi sau puteți folosi culori diferite pentru diferite alimente pentru copii. Ajută foarte mult la controlul porțiilor și la menținerea alimentelor proaspete.

Detalii:

Material; plastic

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 180 ml

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.