Set de 25 carti de vin WineLovers, multicolor, 22 x 16 x 2 cm

38,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 21
Cod produs - SKU SX001EBWS6B

Descriere

Potrivite pentru toată lumea - nu contează dacă sunteți doar la început sau sunteți un somelier instruit, flashcard-urile WineLovers sunt potrivite pentru toată lumea. Cu aceste 25 de cărți de vin, veți învăța cum să gustați, să mirosiți și să beți vin, ca niciodată înainte. Descoperă și alte tipuri de vin – cu peste 10.000 de tipuri de vin, poate fi dificil să știi de unde să începi! Nu vă faceți griji, am pregătit totul pentru dvs.! WineLovers a făcut selecția perfectă de vin pentru tine, acoperind cele mai importante soiuri și arome de vin, astfel încât să poți găsi exact ce tip îți place cel mai mult. Cadou perfect pentru vin – fie pentru o zi de naștere, Crăciun sau doar pentru la mijloc, WineLovers este cadoul ideal pentru orice băutor de vin și iubitor de vin.

Accesorii pentru petrecerea de degustare a vinului – cu WineLovers puteți găzdui serile perfecte de degustare de vinuri acasă cu prietenii sau cu partenerul iubit. De ce să nu le dai prietenilor tăi un vin și să-i lași să-și dea seama ce vin a fost? !

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.