Set de 24 bucati velcro si o rola banda elcro COPSD, nailon, alb/negru

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 14
Cod produs - SKU SX001KJSPUP

Descriere

Închiderea cu cârlig și buclă este fabricată din material nailon de calitate industrială și adeziv topit la cald de calitate industrială, cu rezistență la temperaturi ridicate și proprietăți adezive puternice, ecologic și netoxic, poate fi utilizat în siguranță. Material suport ranforsat: 50% mai rezistent decât închizătorile autoadezive tradiționale. Materialul suport constă din adeziv topit la cald cu vâscozitate ridicată, rezistent la temperaturi ridicate și dotat cu o proprietate autoadezivă foarte puternică. Ideal pentru utilizarea de zi cu zi.

Detalii:

Material: nailon

Culoare: alb/negru

Dimnesiuni: rola banda 3 m / velcro rotund 6 cm / patrat 6 x 6 cm / dreptunghi 10 x 3 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.