Set de 2 semnalizari dinamice laterale Suparee, LED, policarbonat/ABS

48,80 Lei (TVA inclus) 80,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU PX001NGULWZ

Descriere

LED SMD de înaltă calitate: fiecare lumină de marcare a oglinzii laterale este proiectată cu cipuri LED 3528 de mare putere, îmbunătățește aspectul și siguranța dumneavoastră în timp ce conduceți noaptea.

Design rezistent la apă: luminile oglinzilor laterale sunt realizate din lentilă PC și carcasă din plastic ABS cu design etanș, impermeabil IP65, anti-zgârieturi, nu se estompează la expunere lungă și se pot adapta la toate tipurile de condiții meteorologice extreme.

Instalare ușoară: plug and play, înlocuire directă a luminii de marcare a oglinzii din fabrică, nu necesită modificare sau tăiere, nu necesită rezistențe sau relee suplimentare.

Detalii: 

Culoare: negru/portocaliu

Material: policarbonat/ABS

Compatibilitate: potrivire perfectă pentru P-eugeot Boxer 2006-2019/F-iat Ducato 2006-2019/R-am Promaster 2006-2019/C-itronen Jumper 2006-2019/C-itronen Relay 2006-2019.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.