Set de 2 becuri auto H4 BraveWAY, LED, 60W, 16000LM, 6000K

100,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 16
Cod produs - SKU SX001IU15BH

Descriere

Becurile farurilor LED H4 cu cipuri CSP dual array se potrivesc perfect cu fasciculul de halogen cu un punct de tăiere clar. 60W, 16000 lm pe lot, culoare mai deschisă alb rece 6,000K, vă permite să vedeți clar semnele și obstacolele în avans.Acest bec LED H4 vine cu o buclă reglabilă la 360 de grade, iar luminozitatea este de 4 ori mai strălucitoare decât becul original cu halogen. Fără strălucire pentru șoferul opus, fără pete întunecate sau zone umbrite, luminozitatea ridicată și distanța mare de lumină vă vor ajuta să vedeți mai larg și mai departe.Nu sunt necesare instrumente pentru a înlocui becul LED H4 cu design 1: 1. Se potrivește perfect în carcasa și prizele din fabrică, trebuie doar să le conectați și să le folosiți.

Detalii:

Model: Bec LED

Tip bec: Diodă electroluminiscentă (LED), Xenon

Voltaj: 12 V

Putere: 60 W

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.