Set de 2 scaune Kubu, ratan/lemn/textil, natur/alb, 46 x 57 x 96 cm

1.104,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVDBF7930.88321551C

Descriere

Acest set de scaune de bucatarie din ratan Kubu va deveni un element de decor atragator in sufrageria sau camera dvs. de zi.

Cadrele din lemn de mango si impletiturile autentice din ratan fac ca scaunele sa fie nu numai solide din punct de vedere structural, ci si placute din punct de vedere estetic. Scaunele acoperite cu ratan sunt foarte confortabile si usor de curatat. Pernele groase ale scaunelor sunt foarte confortabile si se pot spala, datorita huselor detasabile. In situatia in care cautati ceva care sa completeze decorul bucatariei sau sufrageriei dvs., acest set de scaune atractiv impletit manual va fi o alegere excelenta.

Detalii:

Culoare scaun: Culoarea ratanului natural

Culoare perna: Alb

Material scaun: Ratan Kubu + lemn de mango

Material perna: Material textil

Dimensiuni: 46 x 57 x 96 cm (l x ad. x i)

Latime sezut: 46 cm

Adancime sezut: 45 cm

Inaltime sezut fata de sol: 45 cm

Inaltime spatar: 51 cm

Grosime perna: 4 cm

Husa perna detasabila

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.