Scaun tapitat Nunda, lemn/metal/piele PU, maro inchis/verde masliniu, 77,47 x 52,07 x 58,42 cm

522,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PBLEL6660.53192970C

Descriere

Pentru camerele tale preferate din casa - Cauti ceva care sa completeze totul in casa? Pe lângă un scaun de sufragerie, acest scaun se poate potrivi și ca scaun de sufragerie, scaun decorativ și scaun lateral. Tapițerie din piele PU rezistentă la apă și pete - acest scaun nu necesită multă întreținere, cu excepția ștergerii ocazionale. Acest lucru se datorează faptului că tapițeria sa din piele PU rezistentă la apă și pete poate respinge eficient picăturile și murdăria, ceea ce înseamnă că acest scaun de agrement își va păstra aspectul frumos pentru mulți ani.

Detalii: 

Culoare: maro inchis/verde masliniu

Material tapiterie: piele PU

Material cadru/picioare: lemn/metal

Dimensiune: 77,47 x 52,07 x 58,42 cm

Capacitate de greutate: 120 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.