Set de 2 scaune tapitate Canora Gray, catifea/metal, albastru inchis/negru, 45 x 52 x 83 cm

318,42 Lei (TVA inclus) 522,00 Lei valabil pana la 07 mai
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PCIPO1260.99219065C

Descriere

Setul de 2 scaune tapitate Canora Gray aduce o notă de eleganță și rafinament în orice încăpere. Confecționate din catifea și metal de înaltă calitate, aceste scaune combinață cu succes confortul și stilul. În nuanțe de albastru închis și negru, se integrează ușor în diverse designuri interioare. Cu dimensiunile lor de 45 x 52 x 83 cm, aceste scaune oferă un suport confortabil și sunt potrivite pentru a fi utilizate în sufragerii, birouri sau alte spații de relaxare. Setul de 2 scaune tapitate Canora Gray este alegerea perfectă pentru cei care caută să aducă un plus de eleganță și confort în locuința lor.

Detalii:

Culoare: albastru inchis/negru

Material tapiterie: catifea

Material picioare: metal

Dimensiune: 45 x 52 x 83 cm

Capacitate de greutate: 150 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.