Set de 10 ghirlande de beteala landscape lights2K, verde, folie, 180 cm

89,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001JQZ24V

Descriere

 Puteți utiliza aceste ghirlande de Crăciun pentru a vă decora pomul de Crăciun, scările, tavanele, pereții, rafturile, ușile, ferestrele etc. Ele sunt, de asemenea, potrivite pentru nunti, zile de naștere, carnavaluri, decoratiuni magazin, decoratiuni restaurant si decoratiuni de hotel Acesta poate fi, de asemenea, dat prietenilor tăi. DIY Design: Centrul acestei ghirlande decorațiuni de Crăciun este realizat din metal de înaltă calitate. Poți să împăturiți această ghirlandă în funcție de ideile tale, să te joci din plin creativității tale, să te distrezi cu bricolaj și să-ți satisfaci nevoile zilnice.

Detalii;

Material; folie

Culoare: verde

Dimensiuni: 180 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.