Set 10 ghirlande pentru bradul de Craciun Tuibeidamai, folie, rosu, 2 m x 7 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 15
Cod produs - SKU SX001M4BT5B

Descriere

Combinație perfectă: veți primi 10 ghirlandă de beteală pom de Crăciun și 1 foarfece pliabile, fiecare ghirlandă răsucire beteală este de aproximativ 2 m și 7 cm lățime. Decorare bună a bradului de Crăciun: ghirlanda de beteală de Crăciun are o culoare strălucitoare, arată frumos și strălucitor sub lumină și este suficient de lungă pentru a bate vântul în jurul bradului de Crăciun și a deveni un ornament atrăgător. Ușor de utilizat: ghirlandele de beteală au un fir moale în interior, care vă permite să le îndoiți în forma dorită, să lucrați cu prietenii sau familia pentru a face meșteșuguri DIY, să vă bucurați de procesul de bricolaj și să vă distrați viața de zi cu zi.

Detalii:

Material; folie

Culoare; rosu

Dimensiuni: 2 m x 7 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.