Set aniversar pentru 16 ani, hartie/folie/latex, albastru/alb, pentru 20 de persoane

72,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001HVDMKT

Descriere

Pachetul include: așa cum se arată în imagine, tacamuri ziua de nastere: 1 x Happy Sweet 16 banner, 1 x numărul 16 balon, 1 x față de masă, 20 x farfurii ziua de naștere, 20 x farfurii de desert, 20 x cupe, 20 x șervețele, 20 x furculițe, 1 x dulce 16 x capace de tort, 1 x Sweet 16 Cercevea, Pachet de 4 baloane stea folie, Pachet de 4 baloane albe, pachet de 4 baloane Confetti, pachet de 6 baloane albastre Teal x 1 Teal Folie Franjuri Perdea. Culoarea setului nostru de tacamuri de 16 ani este plina de alb, iar impresia vizuala de ansamblu este vesela si vibranta si arata tineretul si tineretul la varsta de 16 ani. Acest produs este simplu și ușor de pus în scenă, potrivit pentru majoritatea ocaziilor, cred că produsele noastre pot satisface cerințele dvs.

Detalii:

Material: hartie/folie/latex

Culoare:albastru/alb

Pentru 20 de persoane



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.