Scaun tapitat House Nordic, metal/catifea, negru/roz, 40 x 43 x 86 cm

270,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU DEQ21HOU49979-163936

Descriere

Scaunul House Nordic este un scaun cu caracter. Tapiteria placuta din catifea roz si baza metalica lacuita neagra creeaza o combinatie eleganta care va aduce stil si unicitate casei tale . 

Tapițeria din catifea este nu numai plăcută la atingere, ci și oferă un aspect sofisticat și luxos. Culorile negru și roz se îmbină într-un mod armonios, adăugând o notă de eleganță și rafinament. Această combinație cromatică aduce o atingere de feminitate și stil, conferind încăperii un aer contemporan și atrăgător.

Scaunul tapitat House Nordic oferă un nivel înalt de confort, cu un șezut bine capitonat și un spătar ergonomic. Acesta vă susține corect postura și vă permite să vă relaxați în timpul orelor petrecute pe scaun. Indiferent că este folosit pentru a lua masa, a lucra sau a socializa, scaunul vă asigură un confort plăcut și o experiență relaxantă.

Detalii: 

Culoare: negru/roz

Material picioare: metal

Material: tapiterie: catifea

Dimensiune: 40 x 43 x 86 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.